Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهر- مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی از توسعه اینترنت همراه در روستاهای خبر داد، گفت: ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۰ درصد روستاهای آذربایجان شرقی تحت پوشش شرکت مخابرات است.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف شکوری عصر امروز دوشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان اهر که در راستای بررسی مسائل و مشکلات حوزه مخابراتی برگزار شد، اظهار کرد: مردم روستاها اینترنت و پوشش تلفن همراه را می‌خواهند در این دو بخش توسعه حوزه روستایی از طریق وزارت ارتباطات و دولت دنبال می‌شود و ۳ درصد درآمد کل مخابرات ایران از تلفن همراه به‌صورت ویژه به بخش ارتباطات روستایی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مخابرات سالانه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه حوزه ارتباطات روستاهای کشور تخصیص می‌دهد، افزود: اصولاً این میزان درآمد به خزانه واریز می‌شود و وزیر ارتباطات قول مساعد داده‌اند تا این اعتبار برای هزینه کرد در حوزه ارتباطات روستایی واگذار شود چنانچه اگر این پول تخصیص یابد طی اولویت‌بندی در بخش ارتباطات روستایی هزینه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی اظهار امیدواری کرد: امید می‌رود در سال ۹۷ بخشی از روستاهایی که تحت پوشش مخابرات نیستند با تخصیص اعتبارات لازم و طبق اولویت‌بندی که با شاخص‌ها انجام می‌گیرد این روستاها را تحت پوشش مخابرات قرار دهیم.

تجهیز روستاهای آذربایجان شرقی به فیبر نوری

شکوری از تجهیز روستاهای آذربایجان شرقی به فیبر نوری خبر داد، گفت: البته که تجهیز روستاها به فیبر نوری کار آسانی نخواهد بود و اگر روستاها به فیبر نوری مجهز شوند هم در پوشش تلفن و هم در اینترنت روستاها مشکلی نخواهیم داشت.

وی یکی از اقدامات موازی اپراتورهای همراه اول و ایرانسل را گسترش اینترنت ۳G و ۴G به روستاها عنوان کرد، بیان داشت: یکی از اولویت‌های دولت تدبیر و امید توسعه ارتباطات روستایی بوده و این امر با توسعه اینترنت ۳G و ۴G در روستاها فاقد اینترنت همراه تحقق می‌یابد.

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی بابیان اینکه شاخص‌های ارتباطی روستاهای استان آذربایجان شرقی نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است، گفت: همراه اول در راستای پوشش روستاها مکانی نبود بلکه تعهد این اپراتور از نظر جمعیت بود به‌طوری که اکنون شاهد پوشش ۱۰۰ درصدی شهرها و ۹۰ درصدی روستاهای آذربایجان شرقی هستیم.

شکوری با ذکر اینکه تمامی روستاهای پرجمعیت آذربایجان شرقی تحت پوشش مخابرات قرار گرفته‌اند، بیان کرد: تنها روستاهایی از نظر پوشش مخابراتی مشکل‌دارند که یا دورافتاده‌اند و یا کم‌جمعیت هستند که البته در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی روستاها جزو برنامه‌های اولویت‌دار وزیر ارتباطات است.

وی افزود: زمانی بود در تحت پوشش قراردادن روستاها اصلاً به توجیه‌پذیر بودن و یا نبودن توجهی نمی‌شد ولی اکنون‌که شرکت مخابرات ایران خصوصی‌سازی شده تحت پوشش قراردادن روستاها بر اساس برنامه‌ها و درآمدهای حاصله از تلفن همراه صورت می‌گیرد.

تعرفه‌های اینترنت پرسرعت برای همه مشترکین یکسان‌سازی شده

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه متوسط درآمد شرکت مخابرات از روستاها ۳ الی ۴ هزار تومان است، تصریح کرد: در این میان حتی ۳۰۰ روستای ما زیر ۲۰۰ مشترک دارد می‌توان گفت که درآمد حاصله از روستاها حتی کفاف هزینه‌ها را هم نمی‌دهد به‌طوری که برای روستاها سه برابر درآمدهایمان هزینه می‌کنیم.

شکوری با اشاره به اینکه از ابتدای آذرماه سال جاری تعرفه‌های اینترنت پرسرعت برای همه مشترکین یکسان‌سازی شده است، گفت: حجم اینترنتی که شرکت مخابرات به مشترکین ارائه می‌دهد بیش از سایر شرکت‌هاست.

وی اضافه کرد: ۱۴ درصد کارگزاران مخابرات کشور متعلق به استان آذربایجان شرقی است البته داشتن این تعداد کارگزار برای استان مثبت نیست بلکه چیزی جزء هزینه برای ما عایدی ندارد اما همین کارگزاران زمینه‌ای را فراهم کرده‌اند تا شاخص‌های آی سی تی روستایی آذربایجان شرقی بالاتر از سایر استان‌هاست که همین امر در برگزاری انتخابات و مراودات بانکی نقش مؤثری خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی در پایان با تأکید بر اینکه نزدیک به ۴۰ درصد درآمد مخابرات به سازمان‌های ذی‌ربط تعلق می‌یابد و برای نگهداری و توسعه نیازمند منابع مالی هستیم، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان از مطالبات شرکت مخابرات آذربایجان شرقی در اختیار دستگاه‌های دولتی و مردم است ولی با این حال برای توسعه ریالی از منابع عمومی استفاده نکرده‌ایم.

لزوم رفع نقاط کور تلفن همراه در محور اهر – تبریز

فرماندار شهرستان اهر نیز در این جلسه بر لزوم توسعه اینترنت پرسرعت در روستاهای شهرستان اهر تأکید کرد و گفت: رفع نقاط کور تلفن همراه و توسعه اینترنت پرسرعت در روستاهای شهرستان اهر از جمله مهم‌ترین مطالبات مردم است.

زاهد محمودی اظهار کرد: در بخش‌هایی از محور بزرگراه اهر – تبریز در حوزه شهرستان اهر خطوط موبایل آنتن دهی مناسبی ندارد و همچنین در برخی از روستاها نیز با مشکلات مواجه هستند.

وی با اشاره به اینکه قطعی تلفن همراه و عدم پوشش نقاطی از بزرگراه اهر – تبریز که در حوزه اهر قرار دارد جزو پیگیری‌های مردم در حوزه مخابراتی است، افزود: این مطالبه مردم کاملاً به‌حق بوده و امیدواریم شرکت مخابرات استان در راستای تحقق مطالبات مردمی نقاطی که این مشکل را دارد برای برطرف کردن آن اقدام کنند.

فرماندار شهرستان اهر اضافه کرد: اخیراً طی بازدید و دیدارهایی که با اهالی برخی از روستاهای شهرستان اهر داشتیم خواسته این روستائیان استفاده از اینترنت بود.

محمودی بابیان اینکه توسعه اینترنت در روستاهای شهرستان اهر تحول بزرگی در حوزه ارتباطات خواهد بود، گفت: اکثریت اهالی روستاهای شهرستان خواستار بهره‌مندی از اینترنت پرسرعت هستند.

وی در ادامه تأکید کرد: شرکت مخابرات مثلاً در توسعه اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی نباید تنها به درآمد حاصله از آن توجه کند بلکه گسترش این خدمات بایستی در راستای جلب رضایتمندی مردم از نظام جمهوری اسلامی بوده باشد.

فرماندار شهرستان اهر گفت:  در روستاها لازم است برنامه‌ای اندیشیده شود تا روستائیان نیز همانند مردم شهر اهر از خدمات اینترنتی همراه اول بهره‌مند شوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۱۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه

درپایان مسابقات کشوری شطرنج مجتبی ترازوی عدل از ارومیه به مقام قهرمانی دست یافت و مهدی صمدی فر از بناب و سینا صائمی از تبریز دوم و سوم شدند.

این مسابقات با شرکت ۱۶۱ ورزشکار در ۱۰ دور و به روش سوئیسی برگزار شد.

ورزشکاران استان‌های تهران، گیلان، خراسان رضوی، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی در این رقابت‌ها شرکت داشتند.

در پایان رقابت‌ها به هشت نفر اول جوایزی اهدا شد.

رقابت‌های شطرنج نکوداشت روز مراغه به مدت یک روز در خانه شطرنج سهند برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت